Balık Burcu Günlerinde Diyet, Beslenme, Güzellik ve Bakım

17 Eylül  2013 saat 16:57’den 19 Eylül  2013 saat 19:57’e kadar Ay Balık Burcunda büyüyecek;
(19 Eylül 2013 saat 14:12’de Dolunay gerçekleşecek.)
Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay küçülecek!
Bu akşam üstü Ay Balık Burcuna geçiyor. İki gün boyunca karbonhidrat içeren gıdalara yöneleceğiz.  Çikolata, tatlı ve unlu mamüller Balık Burcu günlerinde bizim
için risk oluşturmakta. Çünkü yediğimiz bir dilim pasta ya da tatlı iki dilime eş bir kalori demek bu günlerde ve bu durum tüm karbonhidrat grubu için geçerli.
En dikkatli olması gereken grup fazla kilosu olduğunu düşünenler ve diyabetliler!
Bu noktada daha önce yayınladığım bu yazıyı yeniden hatırlamanızı öneririm.

Ayrıca bu günlerde bedenimizin suya olan ihtiyacı da artacak.  Tüm canlılar bu günlerde suya ve neme  her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacak.

Saç bakımlarına ara vereceğimiz Balık Burcu günlerinde saçlarımıza nem kazandıran günlük ürünler kullanabilir ve cildimize nem maskeleri uygulayabiliriz.
Ayrıca suyun önemiyle ilgili bu ve bu başlıkları hatırlamak iyi olabilir.
Bedenimizdeki hassas bölge ise ayaklar olacak.
Ayak bakım ve tedavilerinden hızla sonuç alabileceğimiz bu dönemde onları yormamaya ayrı bir özen göstermemiz gerekecek. Yeni aldığımız ya da vurduğunu bildiğimiz ayakkabılarımızı bu günlerde giymemiz canımızı yakabilir. Balık burçları bu konuda biraz daha şanssız olacak maalesef.  Bunu bilerek tedbirli olursak bu günleri sorunsuz atlatabiliriz.
Dönemin avantajını kullanarak ayak bakımı ya da masaj uygulayabiliriz.
Ayak mantarı tedavisi ve pedikür için avantajlı günlerdeyiz.
19 Eylül 2013 saat 14:12’de Dolunay gerçekleşecek.
Dolunay günlerinde bedenimizin özellikle yağı depolayıp adeta sabitlediğini ve bu yağlarının bedenden atılmasının oldukça güç olduğunu hatırlayalım.
Diyete başlamak için 20 Eylül 2013 tarihi çok uygun. İki hafta boyunca ilgili günün beslenme önerilerine uyarak daha kolay kilo verebilirsiniz.
18-19-20 Eylül tarihlerinde etkili bir detoks yapabilir ya da oruç tutabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.
Genel olarak ameliyatlar için uygun bir döneme giriyoruz. Ancak zorunlu değilseniz Ay’ın Balık Burcunda olduğu günlerde ayaklarınızla ilgili operasyonlardan kaçınmalısınız.