NİSAN 2016 KAŞ BAKIM TAKVİMİ

Kaş Küsmesi Nedir?

Kaş Küsmesi Neden Olur?
Kaş Küsmesi Nasıl Tedavi Edilir?

Yukarıdaki soruların cevabını ilk yazımda
 
vermiştim, hatırlarsınız. Bu nedenle doğrudan takvime geçeceğim. Fakat ihtiyaç duyduğunuz zamanlardan BURADAN inceleyebilirsiniz yeniden. 

Nisan Ayı Koç Günleri
6 Nisan 2016 09.45’ten 8 Nisan 2016 09.10’a kadar devam edecek Koç etkisi küsen kaşları yeniden hayata döndürmek için ideal zamanlardan biridir. Bunun için kaşları bu zaman diliminde almak gerekir

Nisan Ayı Aslan Günleri
14 Nisan 2016 16.52’den 17 Nisan 2016 02.22’ye kadar devam edecek olan Aslan burcu etkisi de kaşlarımızın gürleşmesi için tercih edeceğimiz alım zamanı olmalı.
 

Uyarılar ve Önlemler:

Bu iki zaman dilimi sadece küsen kaşları değil yapısal olarak seyrek ve zayıf olan kaşlar üzerinde de güçlendirici ve gürleştirici etkiye sahiptir; kaşları belirginleştirir.

Eğer ayda sadece bir kez kaş alabiliyorsanız tercihiniz aslan günlerinden yana olabilir. İki kez kaş almaya ihtiyaç duyuyorsanız hem koç hem aslan günlerini mutlaka değerlendirmelisiniz.

İstediğiniz sonucu alana kadar bu günlerin dışında kaş almamanız gerekir. Çünkü daha önceki gibi zamanlamanız yanlış olursa bu sizi başa döndürür ya da var olan kaşlarda yeni küsmelere neden olur.

Bu takvimi kullanırken ilk yazımda bahsettiğim yağ ve bitkisel yöntemlerle bakım yapmak tedavi sürecini hızlandırıp çok daha etkili sonuçlar almayı sağlar. Takvim tek başına yeterlidir fakat hiçbirimiz daha fazlasına ve daha hızlısına hayır demeyiz!

Yukarıdaki uygulamalar erkeklerde görülen kaş küsmesinde de aynı şekilde etkilidir!

Sevgiyle ve güzel kalalım!

Şifa olsun..

Etiketler: , , , ,