Polen Kürü Nedir, Nasıl ve Ne Zaman Uygulanır?

Arı poleninin faydaları ile ilgili önemli ve detayları açıklamaları verirken (buradan okuyabilirsiniz) bizzat uyguladığımı söylemiştim. Çevremde de uygulatmaya devam ediyorum. Artık burada olma zamanı da geldi.

Polen kürü dört haftalık bir kürdür. Ancak her hafta kullanılan miktar değişir. Düşük dozda başlanır, sonra doz arttırılır ve son hafta yeniden başlangıç dozuna dönülür.
 
Kür tamamlandıktan sonra çok daha küçük dozlarda devamı önerilir.

Daha anlaşılır bir ifade ile:

1.HAFTA:
Her sabah kahvaltıdan 15-20 dakika önce 15 gr alınır.


2.HAFTA:
Her gün sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden 15-20 dakika önce 15’ er gr alınır. (toplamda günlük 30 gram alınmış olur)

3.HAFTA:
Her gün sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden 15-20 dakika önce 15’er gr alınır. (toplamda günlük 30 gr alınmış olur)

4.HAFTA:
Her sabah kahvaltıdan 15-20 dakika önce 15 gr alınır. 

Böylece tamamlanan küre devam etmek isterseniz günlük 8 gr olarak kahvaltılarınıza dahil edebilirsiniz. Süte karıştırarak, meyve suyunuza karıştırarak, bir dilim ballı ekmeğin üzerine sürerek tüketebilirsiniz mesela.. (Bir kahve kaşığı polen 4 gr gelir.)
Poleni satın alırken 15’er gr olarak paketletmek büyük kolaylık sağlıyor, aklınızda bulunsun.



Polenin saç ve cilt bakımında kullanımını diğer yazımda anlatmıştım. Buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.
 

POLEN KÜRÜ NE ZAMAN UYGULANMALI?
Aslında ihtiyaç duyduğunuzu hissettiğiniz anda başlayabilirsiniz. Fakat bizler artık biliyoruz ki zamanlamanın da ekstra katkısı oluyor sonuçlar üzerinde.
Bu ay başlamak isterseniz 13 aralık ya da 19 aralık tarihleri destekleyici olacaktır.
Zamanlama konusunda 2016 yılı için ilave bir çalışma yapmayı düşünüyorum;


biraz da düşünüp netleştirmek istediğim konular var. Fakat konuyu ertelemek istemedim daha fazla.
Polen konusu çok önemli ve geniş bir konu; atladığım bir şey varsa hatırladıkça ilave etmeyi planlıyorum.

Şimdilik bu kadar…

En güzel şekilde faydalanmamızı diliyorum <3

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,