Terazi Burcunda Yeni Ay

24 Eylül 2014 saat 09:13’te Yeni Ay gerçekleşecek.

Güçlü ve yeniden doğuş enerjisine sahip olan Yeni Ay Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Dolayısıyla bu Yeni Ay bizlere Terazi Burcunun özelliklerini yansıtacak.
Bu güçlü enerjiyi yeniden yapılanma için değerlendirebiliriz.

Terazi Burcu Yeni Ay’ını nasıl değerlendirmeliyiz?
- Terazi burcu sanatsal konular, bağlılık, evlilik, ortaklık, objektif bakış açısı, politik davranışlar, organizasyon, tanınma ve başkaları tarafından fark edilme ile ilgili olduğundan bu konularla ilgili hoşnut olmadığımız taraflarımızı yeniden gözden geçirebilir, geride bırakılması gerekenleri bırakabilir ya da istediğimiz şekilde yeniden yapılandırabiliriz.

-Yeni Ay enerjisi arınmamıza yardımcı olur. Dolayısıyla Yeni Ay günlerini ve bir gün öncesi ile bir gün sonrasını (23-24-25 Eylül ) meyve-sebze suları ile arınma çayları içerek ve bol su tüketerek değerlendirmemiz çok iyi olur. Yani küçük bir detoks uygulayabiliriz.
Yapabiliyorsak bu günlerde oruç tutabilir ya da sadece sıvı gıdalarla (meyve ve sebze suları, tanesiz çorbalar vb.) beslenebiliriz. Bu hem toksin atma açısından hem de sindirim sistemimizi oluşturan organların dinlenmesi ve yenilenmesi açısından son derece faydalıdır. Zindelik verir.
Arınma çaylarından bazılarına buradan, suyun bu yöndeki etkilerine ise buradaki yazılarımdan ulaşabilirsiniz. Alkali suyun faydalarına da göz atmanızı ve uygulamaya başlamanızı öneririm.
-Henüz denemediyseniz hem bedenen hem de ruhen pek çok faydası bulunan Tibet Egzersizlerine başlayabilirsiniz. Uygulanışı gayet basit ve kısa olan, ayrıca sonuca çok hızlı götüren bu egzersizlerin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Başlangıç tarihini 25 Eylül olarak almak devamlılığı sağlamak ve daha hızlı sonuç almak için daha doğru bir seçim olacaktır.
- Yeni Ay günlerinde enerjimiz biraz düşük olacağından yorucu egzersizler uzak durmalıyız. Yine aynı nedenle ameliyatlardan da zorunlu ve acil olmadıkça kaçınmalıyız.
Yeni Ay Terazi burcunda gerçekleşeceğinden özellikle de Terazi burcunun yönettiği organların ameliyatından uzak durmamızda fayda var. Ayrıca Yeni Ay günü ve bir gün öncesi ile bir gün sonrası  Terazi burcunun etkilerini her zamankinden daha yoğun hissedebiliriz. Hem Terazi burcunun yönettiği organları hem de diğer etkilerini hatırlamak isterseniz ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
-Yoğun tempo ya da benzer sebeplerle iyi beslenemiyorsanız iki haftalık bir maya kürüne başlayabilirsiniz. Tüm besinlerin değerini ikiye katlayacak ve bedenimizde depolanmasını sağlayacak olan bu on beş günlük dönemde maya kürüyle bedenimiz için gerekli olan tüm vitamin, mineral ve proteinleri almamız hem beden hem cilt hem de saç sağlığımız için büyük fayda sağlayacaktır. Mayanın içeriği ve kullanımı ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
-24 eylül Yeni Ay’ı ile başlayacak olan iki haftalık Büyüyen Ay fazı bizim de genişlememizi kolaylaştıracak. Bu nedenle bu süre içerisinde kilo veremezseniz başarısız olduğunuzu düşünüp üzülmeyin. Sahip olduğunuz kiloyu korumanız büyük bir başarıdır aslında.
Bu iki haftalık süreci kilomuzu muhafaza ederek ya da zayıflıktan şikayetçiysek kolayca kilo alarak değerlendirebiliriz.
Kilomuzu korumak için günün besinlerini daha az tüketmek ya da tamamen uzak durmak çözüm olabilir. Örneğin mineral günlerinde tamamen tuzsuz beslenebiliriz; karbonhidrat günlerinde un ve şekerden tamamen uzaklaşabiliriz ya da yağ etkili günlerde yağı en aza indirebilir hatta hayvansal yağlardan tamamen kaçınabiliriz.

Kilo almak için tam tersi bir uygulama ile özellikle o günün besinini tüketebiliriz. Fakat bunu yaparken midemizi yoracak kadar abartmamalıyız. Ayrıca karbonhidratlar konusunda da seçici olmalı, sağlıklı olanları tercih etmeliyiz.
Günün besin türünü buradaki ay takvimlerini kullanarak öğrenebilirsiniz. Ekim ayı takvimi ay başında ana sayfa da olacak. Ay’ın bedenimiz üzerindeki etkilerinden söz eden yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz.
-24 Eylül -08 Ekim arasındaki Büyüyen Ay fazı besin maddeleri kadar maskelerin ve kürlerin de etkisini katlayacak. Özellikle saç uzatma ve onarma amacıyla yapılan bakımlarda etkili sonuçlar alınacaktır. Aynı şekilde cilt bakımı konusunda da avantajlı bir dönem.

Önemli olan bir diğer konu ise göğüs bakımı. Önümüzdeki dört hafta boyunca göğüs gelişimi ve güzelliği için yapılan her türlü bakım daha etkili olacak. Hangi kürü uygularsanız uygulayın beraberinde -ve sık sık- mutlaka masaj uygulayın. Kan dolaşımını hızlandırmak sonuç almanın püf noktasıdır!
Saç bakım kürlerini  buradan, cilt bakım maskelerini buradan inceleyebilirsiniz. Cilt bakımı kategorisinde göğüs büyütme ile ilgili de bilgi bulabilirsiniz.
-Saçlarımızın daha hızlı uzamasını istiyorsak 29 Eylül 2014 günü küçük de olsa bir saç kesimi yapmalıyız. Önümüzdeki günleri saç uzatma kürleri ve maya kürü (burada) ile de desteklersek alacağımız sonuçlar bizi çok mutlu edecektir.
-Yeni Ay dileklerini seviyorsanız Terazi burcunda gerçekleşen bu Yeni Ay  yukarıda da belirttiğim gibi bağlılık, evlilik, ortaklık, organizasyon, sanat, fark edilmek, tanınmak, olaylara objektif bakabilmek gibi konularda bize güçlü bir destek sağlayacak.
Önümüzdeki günlerde en yüksek faydayı sağlamamız ve hayrımıza olan tüm isteklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle.