1 Kisiye 9 Muhtesem Hediye ve Herkese %20 Indirim


Avec Medikal bizler için yani kozmik bakım ailesi için çok güzel bir hediye paketi hazırladı. Bu paketin yanı sıra sadece  bizler için dört haftalık bir indirim kampanyası düzenledi. Detaylara birazdan geçeceğim.
Büyesinde uluslar arası ürün ve markaları barındıran; bu ürün ve markaların kalitesi, sertifikasyonu, yeterliliği ve ciddiyeti konusunda oldukça seçici davranan Avec Medikal, bu pakettin içeriğini oluştururken de bizim ilgi alanımızı dikkate alarak güzellik ve bakım ürünlerini seçti. Ancak faaliyet alanı sadece kozmetikle sınırlı değil. Kas güçlendirici ürünler, romatizma, artrit, fıtık vb. rahatsızlıklara yönelik ürünler, çocukları ilgilendiren ürünler gibi hayatı kolaylaştıran birçok ürünü barındırıyor bünyesinde.
Dikkatimi çeken pek çok ürün olmasına rağmen bu yazıma alamıyorum maalesef. Fakat siz aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
http://www.avecmedikal.com/urun-ve-hizmetler/
 

Etkinliğin detaylarına gelecek olursak:

1- Avec Medikal www.avecstore.com  üzerinden yapacağımız alışverişlerimizde bizlere %20 indirim uygulayacak. Ayrıca ürünler için kargo ücreti ödemeyeceğiz. Bu indirim 4 hafta yani 12 Temmuz 2014’e kadar devam edecek. İndirimli alışveriş için bize verilen indirim kodunu (kozmikbakim2014) kullanacağız.

2- Hediye paketinde ise birbirinden güzel ve ilginç 9 farklı ürün bulunuyor.

Bu güzel ürün paketinin sahibi olmak isterseniz bu yayını sosyal medyada ve bloglarda paylaşın; üyelik isminizle birlikte yorum bölümüne paylaşım linklerinizi yazın. Böylece çekilişe katılmış olacaksınız –ki zaten bu detayları birçoğunuz biliyorsunuz-
Eğer bloğumuzla yeni karşılaştıysanız ve henüz üye değilseniz önce sağ taraftaki üyelik alanlarını kullanarak bizi blogtan, facebook ve twitter sayfalarından takibe alın.
Etkinliğin bu kısmı 3 hafta sürecek. Yani hediye paketi için çekilişe katılmak isterseniz bunu 03 Temmuz 2014’e kadar yapmalısınız.

Bol şans dileyerek Avec Medikal’in bizler için seçtiği ürünleri tanıtayım artık:

 

SAÇLARI YENİLEYEN VE KUVVETLENDİREN BAKIM BONESİ
Saçınıza CAN verin!
Uygulama, saçınızı bütün yaşam döngüsü boyunca kuvvetlendirir ve onarır. Saçınızın büyüme (anajen) fazında, geçiş (katajen) fazında ve özellikle saçınızın dinlenme (telojen) fazında etki gösterir. Telojen fazı, serum'un, diyetinizdeki protein veya demir eksiklikleri, gebeliği önleyici ilaçların ve stresin negatif etkileri ile savaştığı fazdır.
VitaDermologie'nin özel doğal özlerinin mükemmel kombinasyonunun kullanımı ile saçınız tüm yaşam döngüsü boyunca kuvvetlenir ve onarılır. Sağlıklı, güçlü ve hayat dolu bir kıl kökünü mümkün kılar. Saç köklerinin sağlıklı, güçlü ve hayat dolu olmasını sağlar.
Uygulama yöntemi
 1. Saçınızı yıkayın ve durulayın.
2. Serumu uygulayın.
3. Boneyi başınıza takın ve nazikçe masaj yapın.
4. 10 dakika bekleyin.
5. Boneyi çıkarın ve yeteri kadar su ile durulayın.


 

 
 

BBCream - 24 SAAT NEMLENDİREN RENKLİ SONLANDIRMA KREMİ
Bütün cilt tipleri için...
Hepsi bir arada...
Bu krem, bayanların kolay ve etkili bakım yapabilmeleri için geliştirilmiştir. 
Özellikleri ve İçindekiler 
Nemlendirici
   • cildinizin hidrasyonunu ve güçlenmesini sağlayan hidrojen içeren sıvıları dengeler
   • dermis tabakasının hidrojen depolarını arttırır
   • su kaybını sınırlar, bariyer etkisi oluşturarak buharlaşmayı azaltır
   • cildi güçlendirir ve güzelleştirir, dış etmenlere karşı daha dayanıklı hale getirir
 
Parlatır - Yumuşatır - Antioksidan
C vitamini içeren çoklu mineral kombinasyonu içerir. Enerji verir ve yüksek miktarda antioksidan etkisine sahiptir.
Nilüfer veya beyaz lotus çiçeği özütü ile zenginleştirilmiş lipoaminoasit ile mükemmel koruma ve nemlendirme  sağlar.
Bitki seramitleri - E vitamini - jojoba yağı ile cildinizi parlatır ve yumuşatır. 
Aynı renk yapar - Düzeltir
Yeni nesil düzeltici pigmentler ile cildinizin yüzeyindeki düzensizlikleri azaltır, herhangi bir makyaj görünümü veya etkisi bırakmadan kusurları maskeler.
 
Yaşlanma karşıtı - Serbest radikallere karşı savaşır - Botoks etkisi
Lesitin - karnozin - tokoferol - devedikeni : Karnozin, silimarin ve tokoferol antioksidanlarını içeren lipozom kompleksidir. Karnozinin, kolajenin sertleşmesini ve çapraz bağ oluşturmasını engelleyen bir dipeptittir. Ciltteki proteinlerin sertleşmesini ve sonucunda bağlayıcı dokuların rahatlamasını, mimik çizgilerinin pürüzsüzleşmesini ve cildinizin daha genç bir görünüme kavuşmasını sağlar. Bu kompleks içindeki antioksidanlar, serbest radikaller ile savaşırlar.
Mukul myrrh ağacı reçinesi özütü - kaprik ve kaprilik asit trigliserid : Guggul ağacı olarakta bilinen ve Hindistan kökenli Commiphora mukul ağacının reçine yağının özütüdür. Yıllardır ayurveda (Hint antik sağlık sistemi) tıbbında kullanılmaktadır.
Aktif bileşenleri, adipositler içerisindeki trigliserit artışlarını sağlayan lipogenez ve lipoliz reaksiyonlarından sorumlu iki enzim üzerine etkilidirler. Bu iki enzim cildinizi güçlendirir. Cilt daha sıkı olur ve mekanik etkiden oluşan kırışıklıklar yok olur.
 
Korur
UVA ve UVB SPF20 güneş filtresi


 

 
 

PLATİNUM ANTİ AGİNG YAŞLANMAYI ÖNLEYİCİ KREM 
Cildinizi gençleştirin ve güzelleştirin...
Bu krem, sahip olduğu nanoteknolojik yapısı ile yorgun ve cansız görünüm ile mücadele etmek, mevcut kırışıklıkları yok etmek ve yenilerinin oluşmasını engellemek için geliştirilmiştir. 
Özellikleri
•Nemlendirici etkisi vardır.
•Kırışıklıkları azaltır ve pürüzsüz görünüm sağlar.
•Cildi harici tahrip edici etkilerden korur ve cildin doğal koruyucu katmanını onarır.
•Elastikiyeti arttırır.
•Gözenek boyutunu ciddi oranda küçültür.
•Sıkılaştırıcı etkisi ile yüz hatlarının iyileşmesini sağlar.
 
PLATİNUM GÖZ ÇEVRESİ SERUMU
15 günde göz altı torbalarına son...
Özellikle yüksek hassasiyete, ince dokuya, çok hareketli yapıya sahip göz çevresindeki hassas cilt için tasarlanmış nanoteknolojik göz çevresi serumudur. Sadece 15 gün içinde göz altı torbalarını önemli ölçüde küçültür / azaltır. 
Özellikleri
•Ödem oluşturan etmenlerle savaşan bileşenlere sahiptir.
•Göz altı torbalarının küçülmesini / azalmasını sağlar.
•Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını arttırır.
•Işığı dağıtıp yayma özelliğine sahip ışıldayan parçacıklar sayesinde kırışıklıkların görünümünü önemli ölçüde azaltır.


 

 
 

ANTİ AGİNG REJENERASYON ELDİVENİ
Elleriniz yaşını göstermesin...
El derisinde hücre yenileme ve anti-aging özelliğine sahiptir. Ellerin diri ve canlı görünümünü arttırır. İçeriğindeki ultra nemlendirici maddeler sayesinde, el derisini gençleştirmeye yardımcı olur.  Eldiven takıldığında, eli koruyucu ve dermokozmetik maddeleri uygulayıcı görev görür, maddelerin hızlı penetrasyonunu ve emilimini sağlar. Sahip olduğu aktif bileşenler sayesinde, cildi besler, nemlendirir ve korur.
Formülü; üre, zeytinyağı, aloe vera ve diğer anti-oksidanlar ile doğal yumuşatıcılar kullanılarak zenginleştirilmiştir. Sadece 15 dakika içinde sonuç verir.


 

 
 

ELDEKİ KOYU LEKELER İÇİN 14 GÜNLÜK PLAN - KOYU LEKELER İÇİN ELDİVEN VE BEYAZLATMA KREMİ
Lekesiz, yumuşak ve inci gibi eller için...
Ellerde yaşlılıktan veya güneş ışığından kaynaklanan cilt lekelerini azaltır ve ciltteki melanin pigmentasyonu önler. Bu ürün, el depigmentasyon tedavisinde kullanılmaktadır. İçerdiği maddeler ve kolay uygulanabilir eldiven formu sayesinde hücre yenilenmesini arttırır, el derisini derinlemesine nemlendirir ve elinize hassas bir inci etkisi verir. Kurumuş, çatlamış ve lekeli eller için ve yaşlanma karşı dermokozmetik açıdan en uygun cözümdür.


 

 
 

AYAK DERİSİNİ YENİLEYEN DERMOKOZMETİK ÇORAP
Tek kullanımda kesin sonuç, yumuşak, nasırsız ve genç ayaklar...
Bu ürün, ayaklardaki cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar ve üst deri tabakasındaki ölü hücrelerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Kuru, kalınlaşmış, nasırlaşmış ve yıpranmış ayak derisine esneklik ve yumuşaklık kazandırır. İki katmandan oluşan ve çorap gibi giyilebilen yapısı ile rahat uygulama imkanı sunulmuştur. Elastik çorap yapısı, buhar etkisi sağlayarak etken maddelerin emilimini kolaylaştırır. Geleneksel krem uygulamalarında 21 günde dökülme sağlayan diğer marka ürünlerin aksine, çorabın özel VitaDermologie tasarımı ve iç katmanındaki formülü sayesinde 4 ile 7 gün arasında ölü deri tabakasını kolaylıkla elle temizleme imkanı bulunmaktadır.

 
 
TERLEMEYİ VE AYAK KOKUSUNU ÖNLEYEN DERMOKOZMETİK ÇORAP
Ayaklarınızı koruyun, kokmasını önleyin...
İçerdiği maddeler sayesinde uygulama sonrasında terlemeyi azaltır, kokuyu nötralize ederek ayağınızı korur, derinlemesine nemlendirir. Çorap şeklindeki yapısı uygulama için maksimum konfor sağlar. Elastik çorap yapısı, buhar etkisi sağlayarak etken maddelerin emilimini kolaylaştırır. Aktif maddeler cilde hızlıca nüfuz eder. Çorap içerisinde, cilt tarafından emilen doğal özler, 5 yüksek güçlü deodorant ve ter önleyici bulunur. Anti-bakteriyel özelliği bulunmaktadır. Haftada bir kez kullanılması önerilir.


 

 
 

AYAK NEMLENDİRİCİ VE YUMUŞATICI ÇORAP
Yumuşak ve bakımlı ayaklar için...
Ayak derisinin nemlendirilmesini, korunmasını, hücre yenilenmesi sağlar. Kuru ve yıpranmış ayaklar için yumuşaklık kazandırır. Kolay giyilebilen çorap formundaki yapısı sayesinde ayağa giyildiğinde, "buhar etkisi" oluşturur, ayağı koruyucu ve dermokozmetik maddeleri uygulayıcı görev görür. Aktif maddelerin hızlı bir şekilde nüfuz etmesini, beslenmesini sağlar ve hızlı emilimi mümkün kılar.
Formülü; üre, zeytinyağı, aloe vera ve diğer anti-oksidanlar ile doğal yumuşatıcılar kullanılarak zenginleştirilmiştir. Sadece 15 dakika içinde sonuç verir.
 

 
Tüm Kozmik Bakım üyelerine yeniden bol şans diliyorum.
Sevgiler.

Etiketler: