Balık Burcunda Diyet, Beslenme, Saglık ve Güzellik

01 Şubat  2014 saat 05:45’Ten 03 Şubat 2014 saat 06:54’e kadar Ay Balık Burcunda büyüyecek;

Sabah saatlerinden itibaren Ay Balık Burcuna geçiyor. İki gün boyunca  karbonhidrat içeren gıdalara yöneleceğiz.  Çikolata, tatlı ve unlu mamüller Balık Burcu günlerinde bizim için risk oluşturmakta. Çünkü yediğimiz bir dilim pasta ya da tatlı iki dilime eş bir kalori demek bu günlerde ve bu durum tüm karbonhidrat grubu için geçerli.
En dikkatli olması gereken grup fazla kilosu olduğunu düşünenler ve diyabetliler!

Ayrıca bu günlerde bedenimizin suya olan ihtiyacı da artacak.  Tüm canlılar bu günlerde suya ve neme  her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacak. Suyun önemiyle ilgili bu ve bu başlıkları hatırlamak iyi olabilir. Suyu alkali halde içmenin faydalarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Saç bakımlarına ara vereceğimiz Balık Burcu günlerinde saçlarımıza nem kazandıran günlük ürünler kullanabilir ve cildimize nem maskeleri uygulayabiliriz.
Bedenimizdeki hassas bölge ise ayaklar olacak. Ayak bakım ve tedavilerinden hızla sonuç alabileceğimiz bu dönemde onları yormamaya ayrı bir özen göstermemiz gerekecek. Yeni aldığımız ya da vurduğunu bildiğimiz ayakkabılarımızı bu günlerde giymemiz canımızı yakabilir. Balık burçları bu konuda biraz daha şanssız olacak maalesef.  Bunu bilerek tedbirli olursak bu günleri sorunsuz atlatabiliriz.
Dönemin avantajını kullanarak ayak bakımı ya da masaj uygulayabiliriz.
Ayak mantarı tedavisi ve pedikür için de en etkili günlerdeyiz.