Akrep Burcunda Diyet, Beslenme, Saglık ve Güzellik

20 Şubat  2014 saat 05:32’den 22 Şubat 2014 saat 12:11’e kadar Ay Akrep Burcunda küçülecek;

Ay Akrep Burcunda.  Bu nedenle enerji kaynağımız olan karbonhidratların etkisinde artış söz konusu olacak.
Bu enerjiyi kuruyemişler ya da tahıllar gibi sağlıklı karbonhidratlardan alırsak akrep günlerinin avantajını en güzel biçimde kullanmış oluruz. Fakat unlu gıdalardan yani hamur işleri ve tatlılardan(şeker) almaya kalkarsak bu günleri değerlendirmenin aksine tamamen yanlış kullanmış oluruz.
Özellikle kilo sorunu yaşayanlar ve diyette olanlar ya da kilosunu korumak isteyenler; diyabetliler,  bu bilgileri dikkate alırlarsa kendilerini mutlu eden sonuçlarla karşılaşırlar. Esasen sağlıksız karbonhidratlar sadece kilo meselesi değil, hepimizin ortak sorunudur. Bu nedenle hepimiz akrep günlerinde unlu ve şekerli gıdalardan uzak durmalıyız.
İdrar yolları ve üreme organlarımız hassas olacak. Akrep burçlarında bu hassasiyet daha da fazla olabilir.

Bu bölgelerin ilaçla ya da doğal tedavisi için avantajlı olan bu günlerde yine bu organların ameliyatı riskli olacaktır.
Akrep günlerinde tüm doğa ve canlılar gibi bizim de suya olan ihtiyacımız artar. Yanı sıra suyun bedenimize olan faydası da artar. Bu sebeple özellikle bu günler susuz geçirilmemeli.
Suyun çok farkında olunmayan genel faydalarına buradan ve buradan; daha da önemli olan alkali suyun etkilerine ise buradan ulaşabilirsiniz.
Cildimiz ve saçlarımız da bu günlerde neme daha fazla ihtiyaç duyacağından nem maskeleri için en ideal zamandayız.  Burada cilde ve saça nem kazandıran birkaç öneri bulabilirsiniz.
Bunun dışında kalan bakımlar için güçlü bir etki söz konusu değil.