Kova Burcunda Diyet, Beslenme ve Saglık / Yeni Ay

30 Ocak  2014 saat 06:33’ten 01 Şubat 2014 saat 05:45’e kadar Ay Kova Burcunda olacak;
(30 Ocak 2014 saat 23:38’te Yeni Ay gerçekleşecek.)
Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay büyüyecek!
Saat 06:33’ten itibaren Ay Kova Burcuna geçiyor. Bu beslenme açısından yağların iki kat etkili olacağı anlamına geliyor.

Bu etki devam ederken zararlı olduğu bilinen yağlardan ve kızartmalardan uzak durmalı; yararı bilinen yağlara yönelmeliyiz. Örneğin omega 3 açısından zengin beslenebiliriz.
Ayrıca köy tereyağı ve zeytinyağını da hayatımıza dahil edebiliriz.
Diyet uygulayanların bu günlerde yağlı beslenmekten özellikle kaçınmasını tavsiye ediyorum.

Hassas bölge baldırlar olacaktır. Bu nedenle yorucu aktivitelerden uzak durulması gerekiyor. Varis hastalığına sahip olanlar uzun süre ayakta kalmamalı. Bu dönemde kan dolaşımını arttıracak tedbirler almak, varis tedavisi için uygun kremler kullanmak çok iyi olacaktır.
30 Ocak 2014 saat 23:38’te Yeni Ay gerçekleşecek ve önümüzdeki iki hafta boyunca ay büyüme fazında olacak.
Bu iki hafta boyunca bedenimiz yediklerimizi iki kat algılayıp depolama için kullanacak. Dolayısıyla bedenimiz daha kolay genişleyecek!
Saç ve cilt sağlığımız için gerekli besinler de aynı şekilde iki kat etki edip depolanacak. Bu nedenle  Yeni Ay’dan itibaren iki haftalık dahili bir maya kürü uygulamanızı öneririm. Maya hakkında ve kullanım şekliyle ilgili detayları burada bulabilirsiniz.
Maya kürü dışında alkali su tüketmeye başlayarak sağlığınız için yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
29-30-31 Ocak tarihleri detoks için en etkili günler. Detoks yapamıyorsanız dahi bu tarihlerde beslenme açısından ölçüyü kaçırmamak çok doğru bir seçim olacaktır.