Bugünü Bekledim

Ben dileklerimi bu güne sakladım. Yeni ay’ ın o muhteşem başlangıç enerjisine…
2013 benim için zor bir yıl oldu birçok anlamda. Kimin için hep kolaylık vardı ki? Sağlığımız, gücümüz yerinde olsun; yeniden, yeniden, yeniden başlarız…
Siz vardınız 2013’te :) Hep yanımdaydınız. Sevginizle, ilginizle, dualarınızla, desteğinizle hep buradaydınız. Daha güzel ne olabilir?
Uzun zamandır teşekkür etmek için fırsat kollarken, madem yeri geldi dillendireyim: Her fırsatta bana uğradığınız için, teşekkürleriniz için, takdirleriniz için, mutluluklarınızı paylaştığınız için, yayınları beğenip paylaşarak bloğumuzu daha
 
yukarılara taşıdığınız için ve daha birçok şey için çok teşekkür ederim. Elleriniz, okuyan gözleriniz, sevgi dolu yüreğiniz dert görmesin inşallah.
Bugün aydınlık günlerinizin başlangıcı olsun.
Sağlığınız her gün biraz daha iyiye gitsin. Neşeli, keyifli dakikalarınız giderek daha fazla yer kaplasın gününüzde.

En çok kahkalarınız olsun dudaklarınızda, en çok şükürleriniz. Öyle ki şikayet edecek bir şey bulamayın günün bitiminde.
Öyle doğru yaşayın ki gelecek günleri, yastığa başınızı koyar koymaz huzurla dalın uykuya. Sizi uyutmayan tek neden durup durup güldüren bir anınız ya da mutlulukla karışık heyecanınız olsun.
Yanınızda sadece sizin gelişiminize katkıda bulunanlar, sizi hissedebilenler ve koşulsuz sevenler olsun.  Diğerlerinin olmaması büyük şans!
Yuvanız her gün biraz daha dönüşsün cennete. Hep sağlık, hep mutluluk, hep güzellik aksın evinizden, ailenizden etrafa.
Her Yeni Ay kendi çerçevesinde ekstra güzellikler ulaştırsın yaşamınıza. Tıpkı bu Yeni Ay’ın geleceğinizi, kariyerinizi,  maddi durumunuzu,  toplumdaki yerinizi, azminizi, saygınlığınızı, hafızanızı, kuracağınız işi, yükselişinizi desteklemek için can attığı gibi...  Dileyin içinizden geçen güzellikleri; dileyin ve unutun dilediğinizi. Hatırladığınız an gerçekleştiği an olsun:)
İsterseniz hemen şimdi, buraya yazın. Gelecek yıl birlikte bakalım, birlikte mutlu olup, kutlayalım:)
Her gününüz büyük küçük mutlaka tatlı süprizler getirsin size. Öyle mutlu olun ki kalbiniz şükürler dolsun, sevinçle zıplayın etrafta:)
Sürpriz demişken:) Farkettim ki sosyal medyadan takip eden dostlara biraz daha torpilli davranmışım son dönemde. Dengeyi bozmamak gerek dedim ve blog izleyicilerim için de bazı ayrıcalıklar tanımaya karar verdim. Bakalım görelim  2014’te…
Herşey gönlünüzce olsun:)
Sizi seviyorum..

Etiketler: