Ikizler Burcunda Diyet, Beslenme ve Saglık

15 Aralık 2013 saat 08:41’den 17 Aralık  2013 saat 20:17’e kadar Ay ikizler Burcunda büyüyecek;
(17 Aralık 2013 saat 11:28’te Dolunay gerçekleşecek.)
Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay küçülecek!
Ay hava grubu burçlardan olan İkizlerde iken yağlar ve yağlı besinlerin etkisi artar. Bu nedenle bu günlerde mümkün olduğunca bu tür yiyeceklerden uzak durulmalıdır.

Yağlı gıdalar diyet listenizdeyse, bu günlerde zeytinyağı ve gerçek tereyağ dışında kalan yağlardan tamamen uzaklaşmanızı öneriyorum.
Özellikle kızartmalar, bu günlerde risk oluşturan gıdadır. Yanmış yağlar her durumda çok zararlıdır fakat bu günlerde zararı iki kat olacaktır.

İkizler etkisindeki bu günlerde omuz, kol ve ellerimiz daha hassas olacaktır. Yormamaya özen göstermek gerekir.
Ayrıca bu bölgelerden zorunlu olmadıkça operasyon geçirmemek gerekir. Fakat bu bölgelerin bakımı ve tedavisi için çok uygun bir dönemdir. Ellerinizi ve dirseklerinizi nemlendirmeyi unutmayın.
17 Aralık 2013 saat 11:28’te Dolunay gerçekleşecek.
Dolunay günlerinde bedenimizin yağı depolayıp adeta sabitlediğinden ve bu yağlarının bedenden atılmasının oldukça güç olduğundan bahsetmiştim. Hatırlamak için buraya bakabilirsiniz.
Diyete başlamak için 18 Aralık 2013 tarihi çok uygun. İki hafta boyunca ilgili günün beslenme önerilerine uyarak daha kolay kilo verebilirsiniz.
16,17 ve 18 Aralık tarihlerinde etkili bir detoks yapabilir ya da oruç tutabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.
Genel olarak ameliyatlar için uygun bir döneme giriyoruz. Ancak seçim şansınız varsa bu dönemde omuz, kol ve ellerle ilgili operasyonlardan kaçınmalısınız.