Balık Burcunda Diyet, Beslenme Saglık ve Güzellik

11 Kasım 2013 saat 04:35’ten 13 Kasım  2013 saat 09:38’e kadar Ay Balık Burcunda büyüyecek;

Ay bu sabah Balık Burcuna geçiyor. Tatlılar ve unlu mamüller Balık Burcu günlerinde iki kat kalori olarak yansıyacak bedenimize. Büyüyen ay fazında olduğumuzu da dikkate almalı karbonhidrat içeren porsiyonları yarı yarıya küçültmeliyiz.

Elbette ki en fazla dikkat etmesi gerenler diyabetliler, fazla kilosu olduğunu düşünenler ve su grubu burçlar.
Bu günlerde tüm canlılar gibi bizlerin de suya ve neme olan ihtiyacı diğer günlere oranla daha fazla olacak.


Saç bakımlarına ara vereceğimiz Balık Burcu günlerinde saçlarımıza nem kazandıran günlük ürünler kullanabilir ve cildimize nem maskeleri uygulayabiliriz.
Suyun önemini ve mucize diyebileceğimiz etkilerini bu başlıklardan hatırlayabiliriz.

No poo yöntemi için de çok güzel günlerdeyiz.
Balık burcunun etkisiyle ayaklarımız hassaslaşacak. Bu nedenle önümüzdeki üç gün boyunca onları yormamaya özen göstermeliyiz. Yeni aldığımız ya da vurmasından şikayetçi olduğumuz ayakkabılarımızı bu günlerde giymememiz yararımıza olur. Balık burçları bu konuda biraz daha şanssız olacak. Bunu bilerek tedbirli olursak bu günleri sorunsuz atlatabiliriz.
Bu günlerin avantajlı tarafı ise ayak bakımı ve tedavisinde şanslı etkiler yaratması.  Ayaklarımıza masaj ya da bakım yapabilir, varsa nasır ya da mantar tedavisini bu günlerde yapabiliriz. Ayrıca, pediküre ihtiyacımız varsa yine bu günleri değerlendirebiliriz.