Kozmik Bakım’ın 3 Üyesine Birbirinden Güzel Hediye Paketleri

Yine bir bayram dönüşü, yine hediyeler…
Umuyorum ki en güzel bayramınız olmuştur bu bayram.
Bayram dönüşlerindeki hediyeleri seviyorum. Tam bayram sona erdi derken yeni bir mutluluk sebebi oluyor.  Birkaç hafta önce planlamıştım hediyemi fakat ayak üstü bir sohbet sırasında birden değişti her şey. Son derece de güzel oldu:)
Birazdan inceleyeceğiniz ürünler bizlere Recep Bey’in hediyesi. Kendisi gerçekten çok cömert. Sadece hediyelerle de kalmadı üstelik. Önce hediyelerden oluşturduğum paketleri tanıtayım, sonrasında da nasıl katılacağınıza ve hediyeler dışındaki süprize bakalım.




BSA NATURAL TÜY DÖKÜCÜ KREM
BSA Tüy Dökücü Krem; özel formüle edilmiş içeriği sayesinde tüylerin giderilmesini sağlar. Tüyleri kökünden sökmez. Tüyün kimyasal yapısını bozarak zamanla zayıflamasını sağlar. Cildin pH dengesini ve nem miktarını korur.
Hayvansal katkı maddeleri, paraben ve zararlı kimyasallar içermemektedir.
BSA NATURAL SELÜLİT KREMİ
BSA Selülit kremi özel formüle edilmiş inceltme etkisi sayesinde selülitli bölgelerin onarılmasında fayda sağlar. Problemi oluşturan bölgelerde ki toksinler ve suyun atılmasında aktif rol oynar. Düzenli olarak kullanımında portakal kabuğu görünümünün düzeltilmesinde ve yeniden şekillenmesinde yardımcı olmaktadır.

Hayvansal katkı maddeleri, paraben ve zararlı kimyasallar içermemektedir.


MANGO KREMİ

Mango kremi B, C ve A vitaminine dönüşen beta karoten deposudur. Mangoda bol miktarda bulunan beta karoten turuncu renkli doğal bir pigmenttir. Beta karoten zararlı etkilere sahip serbest radikalleri nötralize eden güçlü bir antioksidandır. Mango kremi, cildinizi soğuk-sıcağın ve kavurucu rüzgârın etkilerine karşı korur. Yaz aylarında aşırı terleme sonucu oluşan pişikler için de oldukça yararlı olan mango kremi tropikal ormanları anımsatan hoş kokusuyla vazgeçilmez tercihiniz olacaktır.

 


BSA NATURAL ANTİ-STRES KREMİ
İçeriğindeki passiflora, lavanta, melisa, ylang-ylang, karanfil, fesleğen, anason yağları ile geliştirilen bu ürün cildi yoğun bir biçimde rahatlatır ve yumuşatır. Ciltte stres sonucu oluşan kas düzensizliklerini ortadan kaldırır. Ciltteki kan akışının düzenli hale gelmesine yardımcı olur. Özellikle yoğun tempolu işlerden dolayı yorgun düşen, gerilen, kırışan ciltlerin normal haline dönmesini sağlar. İpeksi yapısı ile rahatça emilir. Ciltte yumuşak, hoş ve rahatlatan bir etki bırakır.
Hayvansal katkı maddeleri, paraben ve zararlı kimyasallar içermemektedir.
 
OZON KREMİ
Ozon vücudun en çok ihtiyaç duyduğu ve en önemli besin olan oksijeni ihtiva eder. Ozon, soluduğumuz havanın tersine 2 yerine 3 tane oksijen atomu içeriyor. Ozonloma teknolojisi sayesinde, zeytinyağının içerisinde hapsedilen ozon, miktarı azalmadan uzun süre kullanılabilir hale geliyor. Ozon, doğadaki en kuvvetli, doğal dezenfektan (mikrop kırıcı) olarak bilinmektedir.
Ozon yağı kremi bu özellikleri ile, cilt yenilenmesi için deri ve hücrelerin aktive edilmesiyle, kırışıkların giderilmesi, kan akışını hızlandırarak ciltteki elastikiyeti artırmaya yardımcı olabilmektedir.

Vücutta bölgesel sıkılaşmaya, portakal kabuğunu andıran selülitlerin ve doğum ve kilo alıp verme sırasında çatlak oluşumlarının giderilmesinde katkı sağlayabilir. Ciltte oluşan, sivilce ve güneş lekeleri, saç ve saç derisiproblemleri ve cilt ve tırnaklarda mantar oluşumlarının giderilmesinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.


BSA NATURAL BİTKİSEL MASAJ KREMİ

BSA Masaj Kremi ile yapılacak masaj ile rahatlayın ve gevşeyin. Gün içinde yorucu iş temposu ve stres sonucu gerilen kaslarınızı yumuşatacak bir masajla kendinizi daha zinde ve yoğun mesai günlerine hazır hissetmenize yardımcı olur. Ayrıca spor yapanların da yararlanabileceği bu ürün eklemlere binen yükü hafifletmeye yardımcıdır.

BSA Masaj Kremi aynı zamanda devamlı oturarak çalışanlarda veya hareket yetersizliğinden kaynaklanan eklem sorunlarında yardımcı olan bir üründür.







BSA NATURAL ÇATLAK KREMİ


BSA Çatlak kremi özel içeriği sayesinde, özellikle gebelik ve sık kilo alıp verme durumlarında ciltte meydana gelen çatlakların giderilmesinde, hasarlı dokuların onarılmasında aktif rol oynar. Çatlaklara bağlı çizgilerin ve renk değişiklerinin minimuma indirilmesinde fayda sağlar. Cildin güçlenmesi ve kalınlaşması için gerekli olan kolajen ve protein üretiminin artırılmasını sağlar.

Hayvansal katkı maddeleri, paraben ve zararlı kimyasallar içermemektedir.


BSA NATURAL RED PEPPER İNCELTİCİ SIKILAŞTIRICI KREM


BSA Natural Red Pepper İnceltici Sıkılaştırıcı Krem uygulandığı bölgede yağ yakımını hızlandırır. Yağ birikimi görünümünün, portakal kabuğu görüntüsünün ortadan kaldırılmasına destek olur. Düzenli kullanım ile uygulanan bölgenin incelmesine, sıkılaşmasına, pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşmasına katkı sağlar.
HODAN KREMİ
Hodan yağı, doğanın en zengin GLA (gamma linolenik asit) kaynağıdır. GLA, hormonlara benzer etki gösteren bileşiklerin (prostoglandinler) üretiminde gereklidir. Bu bileşikler özellikle deri ve cilt sağlığı için çok önemlidir.
Hodan yağı kremi cilt lekelerinde etkili sonuç verir, sivilce oluşumunu engellemede yardımcı olur. Soğuk kış günlerinde kuruma ve çatlamaya karşı cildi korur. Hamilelik döneminde ve hızlı kilo alımında kullanılan hodan kremi çatlak oluşumunu engellemeye faydalıdır. Hodan yağı kremi kırışıklıkların ve yaşlanma belirtilerinin azaltılmasında, güneş ve doğum lekelerinin giderilmesinde yararlı olabilmektedir.
Katılım koşulları
1-Sağ sütünda bulunan "bu siteye katılın" bölümünden Kozmik Bakım üyesi olun.
2-Kozmik Bakım facebook ve twitter sayfalarını takibe alın.
3-Bu yayını blogunuzda, facebook, twitter vb. platformlarda paylaşın. (Blogger arkadaşlarım toplu olarak diğer çekilişlerle birlikte değil de bu çekilişi ayrıca duyururlarsa çok sevinirim.)
4-Her zamanki gibi üyelik adlarınızla birlikte paylaşım linklerinizi yorum bölümüne yazın. Ayrıca mail adreslerinizi yazmayı unutmayın ki siz kontrol etmeyi unutsanız bile sonuçları size bildirebileyim.
5-Yorum kısmına kaç numaralı paketi istediğinizi yazmayı unutmayın.
*Her paylaşım ekstra bir çekiliş hakkı demek
*Ayrıca her hafta bir çekiliş hakkına sahip olabilirsiniz. (Katılım 4 hafta boyunca devam edecek, yani 18 Ekim 2013 tarihinde başlayıp, 17 Kasım 2013 Pazar günü sona erecektir. Bu da her hafta çekilişi duyurarak yeni bir çekiliş hakkı elde edebilirsiniz demek. Çekilişi her hafta sadece bir kez duyurabilirsiniz. Yani toplam 4 kez katılabilirsiniz. Yeni paylaşım linklerinizi de bana bildirmeyi unutmayın lütfen)

* Kargo ücreti tüm çekilişlerde olduğu gibi bana aittir.
Recep Bey ürünlerin hava almasını ve dolayısıyla her kullanımda ürünün etkisinin azalmasını engelleyen kapak tasarımı dahil birçok farklı özelliğinden de bahsetti fakat burada uzun uzun anlatmaya gerek yok sanıyorum.
Ürünlerin, başta üretici firmanın web sitesi olmak üzere birkaç sitede detaylı bilgisi ve satışı mevcut fakat toptancılığını ve ana bayiliğini yapan Recep Bey’in henüz bir web sitesi yok. İnceleyebilmem için bana birkaç katalog verdi. Gördüğüm kadarıyla satışını yapan web sitelerinde birçok ürün eksik fakat mevcut ürünleri inceleyebilirsiniz şimdilik. ( ben de en kısa zamanda elimdeki katalogtan en çok ihtiyaç duyabileceğiniz ürünleri listelemeye çalışacağım bu yayının sonuna.)
Gönül istiyor ki kura yöntemiyle değil, isteyen herkese hediyeler gönderelim fakat maalesef şimdilik mümkün değil.(biz yine de dileyelim, olsun:) Durum böyle olunca ve bu arzum sohbette yerini bulunca Recep Bey bir güzellik daha yaptı bizlere; hem de çekilişsiz, kurasız!
İhtiyaç duyduğunuz ürünlerde sizlere %35 lik bir indirim uygulayacak. Süreyi ve kaç kişiye kadar yapabileceğini konuşmadık fakat ihtiyacınız varsa çok fazla ertelememenizi öneririm. Hatta ihtiyacınız yoksa bile denemeyi istediğiniz ürünler için değerlendirebilirsiniz bu fırsatı.
Seçtiğiniz hediye paketinin dışında kalan ürünlerden ya da benim seçtiğim ürünlerden oluşan ve hazırlar hazırlamaz aşağıya ekleyeceğim ürün listesinden ya da markayı satan sitelerden ürünleri  inceleyerek  0 531 945 34 32 nolu telefondan sipariş verebilir, ürünlere %35 indirimle sahip olabilirsiniz.
Bolluğumuz ve bereketimiz daim olsun, iyi şanslar:)






**Biraz gecikmeli de olsa yukarıda bahsettiğim ve % 35 indirimle sahip olabileceğiniz ürünlerden bir liste hazırladım sizin için. Maalesef tamamını listeleyemedim çünkü çok fazla ürün var. Elimdeki broşürlerden dikkatimi çeken, etkilendiğim, ihtiyaç duyabileceğiniz ya da zaten kullanıyor olabileceğiniz türden ürünleri seçtim. Tamamı BSA firmasının ürünleri olduğundan ürünlerin başına firma ismini ekleyerek tüm özelliklerini internette inceleyebilirsiniz.


At Kestanesi Özlü Göz Çevresi Kremi (morluklar ve halkalar için)
Üzüm Çekirdeği Kremi
İnci Kremi
Salyangoz Salgı Özlü Krem
Ozon Kremi
Bal Özlü Krem
Kayısı Çekirdeği Kremi
Mavi Anemon Kremi
Kil Maskesi
İnci Özlü Yüz Bakım Maskesi
Buğday Kremi
Red Pepper İnceltici Sıkılaştırıcı Jel
Anti- Akne Krem
Aynısefa Kremi
Saç Bakım Yağı
Ozon Yağı
Selülit Yağıbsa Çatlak Giderici Yağ
Isırgan Şampuanı
Kil Şampuanı
Mavi Anemon Şampuanı
Bal Özlü Şampuan
Aynısefa Şampuanı
Jojoba Şampuanı
Sarımsak Şampuanı
Zeytinyağlı Şampuan
Salyangoz Salgı Özlü Lifli Sabun
Zeytinyağlı Defne Sabunu
Killi Sabun
Arı Sütlü-Ballı Lifli Sabun
Ozon Sabunu
Yosunlu Lifli Selülit Sabunu
Aynısefa Sabunu
Bebe Çayı
Mate Form Çayı
Kudret Narlı Sarı Kantaronlu Çay
Form Karışık Bitki Çayı
Kudret Narlı Macun
Arı Sütlü Harnuplu Macun (kilo aldırıcı)
Form Karışık Bitki Macunu (kilo verdirici-yağ yakıcı)
Arı Sütü, Bal ve Polen sade ve karışık ürün çeşitleri
Üzüm Çekirdeği
Nar Çekirdeği
Çörekotu
Keten Tohumu
(son beş satırdaki ürünlerin kapsülleri de mevcut)
Şifa olsun…
 

 

 

Etiketler: