Boga Burcunda Güzellik, Bakım ve Alısveris

19 Ekim 2013 saat 10:25’ten 21 Ekim  2013 saat 19:13’e kadar Ay Boğa Burcunda küçülecek;

Tüm bedenimiz gibi saçlarımızın ve cildimizin de minerallere en çok ihtiyaç duyduğu günlerden birinde yani Boğa Burcu günlerindeyiz.
Bu günlerde maya maskesi ya da kil maskesi uygulayabilirsiniz. Turp, sarımsak, zencefil gibi kök bitkilerden de faydalanabilirsiniz. İçerdiği mineraller nedeniyle yumurta sarısı da bu günlerde uygulayacağınız bakımlar için alternatif malzemelerden biri.

Saç köklerini güçlendirmek için ideal günlerdeyiz. Güçlü kökler sağlıklı saçlar anlamına gelir!
Mevsimsel saç dökülmelerini en hafif biçimde atlatmak için önümüzdeki on gün de dahil olmak üzere bu günler mutlaka değerlendirilmeli.
Karanfil kürü uygulamak için en doğru günlerden birindeyiz.
Bu dönemde etkisi artan kök bitkiler, havuç kürü ve siyah turp kürünü de bir adım öne çıkartıyor. Ancak bu günlerde bu kürleri uygulama nedeniniz saçınızın hızlı uzaması değil, saç köklerine mineral desteği sağlamak olmalı.
Bu günlerde mineral içerikli cilt maskeleri de yapabilirsiniz. Yine mayadan ve kilden yararlanabilirsiniz. Bunun yerine, hazır alabileceğiniz mineralli cilt maskelerini de kullanabilirsiniz.
Bu günlerin bir diğer özelliği de defalarca tecrübe ettiğimiz gibi alışveriş için son derece şanslı etkiler oluşturmasıdır. Bu ay sadece kozmik bakım izleyicilerine özel hediyeler için tıklayın.