Oglak Burcunda Güzellik ve Bakım

13 Eylül  2013 saat 12:55’ten 15 Eylül  2013 saat 15:04’e kadar Ay Oğlak Burcunda büyüyecek;

Ay’ın Oğlak Burcunda olduğu günler cilt bakımı için en etkili günlerdir. Mineralleri temsil eden bu günlerde cildinize ve saçlarınıza mineral içeren bakımlar yapmalısınız.

Bu günlerin en gözde bakımları da kil maskesi ve maya maskesidir. Kil içerikli ürünlere sahipseniz bunları da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Saç derisi ve köklerine uygulanacak bakımlar da son derece etkili olacaktır.
Maya maskesi ve kil maskesi haricinde bu dönemin en etkili bakımlarından biri de karanfil kürüdür. Oğlak günlerinde mutlaka uygulamanızı tavsiye ederim.

Çeşitli meyvelerin püreleri ile farklı maskeler oluşturabilirsiniz. Yoğurt ve yumurta da mineral içeren diğer doğal malzemelerdir. Kuru cilde sahip olanlar maskelerine süt ilave ederlerse mineral içerikli bir nemlendirme sağlamış olurlar.
Manikür ve pedikür için de en uygun dönem Ay’ın Oğlak Burcunda olduğu günlerdir.
Ayak derinizde sertleşme,mantar vb. sorunlar oluştuysa buraya ve buraya göz atabilirsiniz. Bu günlerde oldukça etkili olacaktır.
Bu günler cilt bakımıyla ilgili her türlü uygulama için en ideal günlerdir! Herhangi bir uygulama yaptırmayı düşünüyorsanız randevularınızı Oğlak Burcu günlerine almanız çok doğru bir tercih olur.