Dogal Gögüs Büyütme Yöntemi 1

Bu kez konumuz doğal yöntemlerle göğüs büyütme.

Sizlere daha önce sonuç alınmış bir göğüs büyütme yöntemi not ettiğimden bahsetmiştim.  

Meme büyütme ameliyatı olma durumunuz yoksa ya da doğal/bitkisel bir yöntem tercih ediyorsanız, işte o yöntem:


Gerekli Malzemeler:

* Aloe Vera Jeli (marketlerde bulunuyor)
* Ginseng (aktarda bulunuyor, toz halinde alınmalı)
* Serum Fizyolojik (eczanede bulunuyor. maliyeti düşürmek isterseniz çay kaşığının dörtte biri kadar deniz tuzunu bir su bardağı içme suyunda eriterek evde de kolayca hazırlayabilirsiniz.)
* Ayva Çekirdeği Jeli (piyasada hazır şekilde bulmak çok zor, yapılışı için buraya bakabilirsiniz)


Hazırlanış Biçimi :

Malzemelerin her biri için özellikle belirtilen bir ölçü bulunmamakta. Her birinden yeteri miktarda  karıştırılarak katı olmayan bir krem elde edilmesi gerekiyor. Losyon kıvamında olması gerekiyor yani. Katı hazırlanırsa cilt tarafından emilimi zorlaşacaktır.
*Maskenin hemen uygulama öncesinde ve her seferinde yenisi hazırlanmalı!

Uygulama:

Elde edilen bu maske göğüsler üzerine sürülür ve kuruyana kadar bekletip ılık suyla temizlenir. Haftada 2 kez uygulanır. Ancak  Ay’ın desteğini aldığımız özel dönemlerde daha sık uygulanmasını öneririm.  (Bu dönemleri anasayfadaki güncel başlıklardan, kozmik bakım facebook ve twitter sayfalarından takip edebilirsiniz.)

Püf Noktalar:

* Maskeyi hazırlarken ilk seferde kıvamı tutturmak zor olabilir. Bu nedenle birkaç uyarım olacak. Ginseng i doğru miktarda kullanmak gerekir, pahalı bir üründür. Serum sıvı, jeller ise sıvıya yakın kıvamdadır. O nedenle maskeyi hazırlarken ginsengi sona bırakmamanızı öneririm. Elinizdeki tüm ürünü gereksiz yere kullanmak zorunda kalabilirsiniz!
Sırasıyla önce ginsengi (bir tatlı kaşığı kadar)sonra jelleri(yarım tatlı kaşığı kadar) ve son olarak serumu yavaş yavaş ilave edin. Ayva çekirdeği jeliniz ne kadar katı olursa o kadar avantaj sağlar. (Verdiğim ölçüler tahminidir, deneyim kazandıkça ölçüler oturacaktır.)

* Maskeyi uyguladıktan sonra  bir buzdolabı poşetini kesip açarak maskenin üzerine kapatırsanız daha geç kurumasını sağlar ve böylece maskeden daha fazla verim alabilirsiniz. Bu aynı zamanda maskenin giysilerinizi kirletmesini de önler. Poşete birkaç küçük delik açmanız cildin nefes alması bakımından önemli.

*Maskeyi uygulamadan önce ve  ılık su ile temizledikten sonra birkaç dakika buz masajı uygularsanız kan akışını o bölgeye çeker ve böylece maskenin etkisini önemli ölçüde arttırabilirsiniz.

* Göğüsleri doğal yöntemlerle büyütmek zor ve sabır isteyen bir işlemdir. Düzenli ve uzun süreli uygulama gerektirir.

* 1,5 – 2 aylık uygulamaların ardından ara vermek bağışıklık oluşmasını önleyecektir. Bu araların süresi iki hafta olabilir; zamanı içinse etkisi azalan dönemleri tercih etmek en doğrusudur.

* Ay’ın Yengeç Burcunda olduğu günler etkinin arttığı sabit günlerdir. Bunun dışında zaman zaman bu bakımı destekleyen değişken dönemler olmakta. Bunları daha önce de belittiğim gibi facebook ve twitterdan hatırlatacağım. Blogtaki diyet ve beslenme başlıklarında ise yine dönemin özelliğine göre destekleyici gıdaları vereceğim. (facebook sayfasına sık sık giremiyorsanız, sayfaya girip beğen butonunun üzerine gelerek  açılan pencerede “bildirimleri al” seçeneğini işaretleyin. Böylece görmeseniz  bile kozmik bakım haberleri size özel olarak bildirilir.)

Tibet egzersizlerinin de göğüs büyütmeye yardımcı olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Gerekli tüm bilgileri verdiğimi düşünüyorum ancak gelen sorular doğrultusunda konuya ilaveler yapabilirim. Bu nedenle zaman zaman yeniden kontrol edin.

Zaman içinde faydalı olacağına inandığım alternatif yöntemler de vereceğim. Sizlerde uyguladığınız ve sonuç aldığınız yöntemleri  bana mail yoluyla gönderebilirsiniz.

En yüksek faydayı görmeniz ve güzel haberlerle dönmeniz dileğiyle:)

Sevgiyle ve güzel kalın!

Son Yazılar:








 
 

Etiketler: , , ,