Temmuz Ayı Epilasyon Günleri

1.SEÇENEK

02 Temmuz  2013 saat 02:22’den 04 Temmuz  2013 saat 11:07’ye kadar olan zaman dilimi epilasyon için olumlu etkiler taşımakta.

2.SEÇENEK
29 Temmuz  2013 saat 09:07’den 31 Temmuz  2013 saat 11:38’e kadar olan zaman dilimi epilasyon için olumlu etkiler taşımakta. (imkanınız varsa 30 temmuzu değerlendirmenizi öneriyorum, etkisi daha yüksek görünüyor.)

Ay’ın Boğa Burcunda küçüleceği  bu günler,  epilasyon için Temmuz ayının en uygun günleridir. Ancak bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam kategorisinde yöntemle ilgili bilgileri,  püf kategorisinde bu tarihlerde ilginizi çekecek başlıkları bulabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: , ,