Organik Argan Yagından Üretilmis Bu Sampuan Sizin Olsun Ister misiniz?

Bugün Kozmik Bakımın 1. Yaş Günü. Su gibi akmış yine zaman…

Hep birlikte nice güzel yıllara…

Bugünün anısına minik bir çekiliş düzenlemek istedim. Yandaki resimde gördüğünüz şampuanı izleyicilerimden birine vermek istiyorum.

Nedir bu şampuan?

Otacı firmasının yeni bir ürünü olan Argan Şampuan. (Bileşimindeki Provitamin B5 saçlara güç, parlaklık ve sağlık vaad ediyor.  Yıpranmış saç tellerinin onarılmasına yardımcı olma sözü veriyor.)
 Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmeden geliştirilmiş.
Yanındakilerin ne olduğunu merak ettiyseniz, onlar benim testerlarımdan kalanlar. Şanslı arkadaşımız da denesin istedim. Sarımsak özlü, ısırgan özlü ve dökülmeye karşı olan tek kullanımlık bu şampuanlardan ikişer tane göndereceğim ki sonucu daha net anlaşılabilsin.


***Kozmik bakım izleyicisi değilseniz hemen izleyici olun lütfen çünkü bu hediye üyelerimden biri için. İzlemeye alırken lütfen “genel olarak izle” seçeneğini işaretleyin. aksi halde üye görünmezsiniz.

*Kozmik Bakım Facebook ve twitter sayfalarıyla ilgili bir koşul ama takibe alırsanız bloğa girmeyi unutsanız bile yeni yayınları farketmenizi sağlayan bir alarm görevi görür sizin için. Blogta paylaşmadığım bazı yayınları da görebilirsiniz tabi. Böylece hiçbir yayını kaçırmamış olursunuz.

***Facebook, Twitter  sayfalarınızda ve blogger arkadaşlarımın bloglarında bu yayını paylaşmalarını istiyorum. Paylaşım linklerini ve üyelik bilginizi bu yayının altına mesaj olarak yazmayı unutmayın lütfen. ya da direkt twitter sayfasından RT edebilir, facebook sayfasından paylaşabilir, orada yorum bölümüne blog kullanıcı adınızı not düşebilirsiniz.

Güzelliklerle dolu bir ayın ilk gününde, yeni ayın enerjisi de devam ederken yaşamınızda neye ihtiyacınız varsa  -sağlık,huzur, neşe, mutluluk, bolluk, bereket….-  her birinde mucizeler yaşamanız dileğiyle..

Çekilişimiz sonuçlandı. Yeni çekiliş için tıklayın.

Etiketler: