Şubat Ayı Epilasyon Günleri

1.SEÇENEK

06 Şubat 2013 saat 21:13’ten 08 Şubat  2013 saat 20:40’a kadar epilasyon yapabilirsiniz. (bu aralık içerisinde 8 şubat günü ay doğduktan sonraki saatlerin etkisi daha yüksek olduğundan, zorunluluk söz konusu değilse beklemenizi öneririm.)

2.SEÇENEK

25 Şubat 2013 saat 10:12’den 27 Şubat  2013 saat 14:00’e kadar olan zaman dilimi o dönemin epilasyon için en uygun zaman dilimi. (uygun olursanız 26 şubatı değerlendirmeniz daha iyi olacaktır.)

Ay’ın Oğlak ve Başak Burcunda küçüleceği  bu günler,  epilasyon için şubat ayının en uygun günleridir. Ancak bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmalısınız!



Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam,  ve  püf kategorilerinde bu tarihlerde ilginizi çekecek başlıkları bulabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: , ,