Hızlı Saç Uzatma Formülü 1 , Sinameki Kürü

Hızlı saç uzama formülü olarak bilinen sinameki kürü, saç uzatma yöntemleri arasında neredeyse hepinizin bildiği ve mükemmel sonuç aldığı bir kür.  Fakat bilmeyen ziyaretçilerimiz için sık sık bahsi geçen bu kürü, blog arşivine almakta fayda var diye düşünüyorum.
Ayrıca, ilave önerilerim olacak.

Hazırlanışı bildiğiniz gibi çok basit:

1 çay bardağı su ile yaklaşık 1 tatlı kaşığı sinameki  1 dakika kadar kaynatıp süzülüyor.

Yeterince ılık hale geldiğinde içerisine 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 ampul bemiks vitamin ekleniyor. Şahsi önerim evigen ve bepanthene ampullerden de birer tane ilave etmeniz. Böylece aynı anda evigen ile saçınızın e vitamini ihtiyacını karşılayabilir, yenileme ve onarma görevlerini üstlenen bepanthene ile saçınızın yapısını sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Bu karışımı sürekli çalkalayarak önce saç diplerine uygulayıp masaj yapılmalı. Kalanı saç boylarına uygulanmalı.


Tüm bitki çaylarında olduğu gibi sinameki ile hazırlayıp zenginleştireceğiniz bu çayı da her uygulama öncesinde yeniden hazırlamanız gerekmekte, birkaç seferlik hazırlanıp bekletilemez.

 b vitamini olan bemiks ampulün kokusu biraz ağırdır ancak bu daha çok yaz mevsiminde sorun olur. Havaların soğuması ile beraber koku da azalacaktır. Yine de rahatsız olursanız saçlarınızı yıkayıp fazla suyunu havlu ile aldıktan sonra, 1 bardak  kadar suya birkaç damla lavanta yağı ekleyerek hazırlayacağınız son durulama suyu ile saçlarınızı yeniden yıkayıp diplere masaj yapabilirsiniz. Saçınızda kalan bu lavantalı su saçlarınızdaki vitamin kokusunu alacaktır.

Lavanta yağı yerine lavantanın kendisiyle bir durulama suyu hazırlamak isterseniz uygulama şeklini saç bakımında lavanta başlıklı yazımda bulabilirsiniz.

Sinameki kürünü özellikle ay büyürken kullanmanızı öneriyorum. Uygulamak için ilk tercihiniz yağ veya protein-meyve günleri olmalı. Eğer kaçırdıysanız mineral günlerin de uygulayabilirsiniz.

Ay takvimine göre etkiyi arttıran ve hızlandıran günleri kaçırmamak için Kozmik Bakım facebook ve twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

Hızlı saç uzatmaktaki  hüneri kanıtlanmış olan bu kürü uyguluyor ve sonuç alamıyorsanız mutlaka kan değerlerinize baktırmanızı öneriyorum. Muhtemelen demir vb. Bir mineral eksikliğiniz vardır. Bu problemi aştıktan sonra sorunsuz bir şekilde sinameki küründen sonuç alabilirsiniz.


Diğer saç uzatma yöntemlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kirpik uzatma yöntemini burada bulabilirsiniz.
 
Şifa olsun, saçlarınız hızlı uzasın:)
 
 
Konumuz yorum limitini doldurduğundan sorularınıza ve deneyimlerinizi paylaşmaya bu sayfadan devam edebilirsiniz.

  

Etiketler: , , , , , ,