Diyet, Beslenme ve Sağlık

29 Ekim  2012 saat 08:15’ten 31 Ekim  2012 saat 20:40’a kadar Ay Boğa  burcunda olacak;

(29 Ekim  2012 saat 21:49’da Dolunay  gerçekleşecek )

Birbirini tamamlayan ve birbirinden önemli olan mineraller açısından verimli günlerdeyiz. Bu mineraller vücutta eksiksiz olduğunda sadece sağlığımıza  değil, güzelliğimize de katkısı tartışmasızdır. Çünkü mineraller vücutta düzenleyici ve yapıcı-onarıcı  roller  üstlenirler. Ay’ ın Boğa burcunda olduğu bu günleri değerlendirmek her açıdan oldukça faydalı olacaktır.

Tuza karşı hassasiyetiniz varsa dikkat! Her zamanki kadar tuz tüketseniz bile etkisi iki kat olacaktır. Özellikle tansiyon hastaları için hassas bir dönem!

Bu dönemde Dolunay’ ın gerçekleşeceğini ve o gün yağlı gıdalar tüketirseniz bu yağların vücuttan atılmasının çok zor olduğunu da unutmayın.

Diyete başlamak için31 Ekim 2012 tarihi çok uygun, iki hafta boyunca ilgili günün beslenme kriterlerine de uyarak hızlı kilo verebilirsiniz.

Soğuk içecekler ve yiyecekler içinde aynı dikkat gerekli. Çünkü bu günlerde kulaklarımız, burnumuz, ağız ve boğaz bölgemiz çok daha hassas olacak. Ayrıca gerekmedikçe bu bölgelerin ameliyatından uzak durmanız yararınıza olacaktır.

Dolunayla birlikte girdiğimiz bu yeni dönemi en iyi biçimde değerlendirebilmeniz için buraya, buraya, buraya ve buraya göz atmanızı öneriyorum.
.
.
.
.
.