Bedeni Zehirlerinden Arındırma Yöntemi

Bedenimizde zaman içinde birçok zehirli madde birikir ve bu durum hastalıklara neden olur. Karaciğer rahatsızlıklarından tutunda böbrek, safra kesesi, bağırsak, gibi birçok organımızda oluşan hastalıkların temelinde bedenin giderek kirlenmesi yatar. Günümüzde çokça rastladığımız beden


yorgunluğunun ve yoğun stresin arkasında da aynı neden yatmakta.
Bedendeki sayısız hastalık ve dengesizlik ise kendini önce ciltte gösteriyor! Hatta Doğu Tıbbı konusunda uzman biri herhangi bir sivilcenin çıktığı yere bakarak hangi organın hasta oldup zehrini o bölgeden atmaya çalıştığını rahatça söyleyebilir.
 
Bizler kadim bilgilerden uzaklaştıkça hastalıklarımızı yüzeysel olarak tedavi ettirip kurtulmaya çalışıyoruz. Oysa bu hastalıkların daha derinden, başlangıç noktasından ele alınması gerekir. Ancak bu yolla uygulanan tedaviden kalıcı bir sonuç almak mümkündür.

Teknoloji sayesinde yüzümüzdeki, ellerimizdeki ve ayaklarımızdaki belli noktaların hangi organlarımızı temsil ettiğini az çok biliyoruz artık. Ama az çok bilmek sorunu çözmek için yeterli olmuyor maalesef.

Bu durumda ne yapabiliriz? Detaylı bir bilgiye sahip olmasak bile çok önemli bir bilgiye sahibiz ki bu en önemlisi:  Neredeyse tüm hastalıkların sorumlusu bedende biriken zehirler ve şikayetlerimiz ciddi bir noktaya gelmediyse bu zehirlerden arındığımızda, şikayetimiz de kendiliğinden yok olabilir !
Bedeni zehirlerden arındırmanın birkaç etkili yolu vardır; bunlardan biri doğru zamanda yapılan bir Isırgan Kürüdür. Doğru zamanda yapılan dedim; çünkü yanlış zamanda yapılırsa etkili bir sonuç almak mümkün değil!
Doğru zaman Küçülen Ay fazıdır. Çünkü bu dönem bedenin arınma dönemidir. Bu arınma dönemlerini buradan takip edebilirsiniz.

Birazdan tarif edeceğim çayı eğer bu dönemde kuralına uygun bir biçimde kullanırsanız bedeniniz size minnettar siz de hem Ay’ a hem küre minnettar olacaksınız :)
Isırgan çayını hazırlamak için 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı ısırgan yaprağı koyup 5-10 dakika demlenmeye bırakmak yeterli. Sonra yaprakları süzüp içebilirsiniz. Ben tüm bitki çaylarını bardakta değil, küçük reçel kavanozlarında kapağını kapatarak demlemenizi tavsiye ediyorum. Diğer bir nokta demleme kabına suyun daha önce koyulması. Çünkü kaynar suyu döktüğünüzde bitkinin aniden haşlanması söz konusu olacaktır.
Gelelim en önemli detaya: İki hafta boyunca içeceğimiz bu çayı sadece 15:00-19:00 saatleri arasında içiyoruz! Bu süre içinde istediğiniz kadar içebilirsiniz. Ancak menopoz döneminde ya da bu döneme oldukça yaklaştıysanız sadece 1 ya da 2 fincan içmeniz gerekir.
Bu kür Yeni Ay’a kadar uygulanıp bırakılacak. Eğer sağlıklı iseniz 2 dönem yapmanız yeterli olacaktır. Ancak herhangi bir rahatsızlığınızdan dolayı uygulayacaksanız 3 Küçülen Ay dönemi uygulamalısınız.
Isırganla uygulanan bu kan temizleme yöntemi birçok bedensel şikayeti ortadan kaldıracak veya hafifletecektir. Hatta bedenimize birçok mineral ve vitamin katacaktır.
Ancak bu dönemde ve sonrasında kısa bir süre şikayetleriniz artabilir, üzülmeyin, hatta sevinin:) Çünkü bu kür grip aşısına benzer bir işleyiş gösterecek, önce belirtileri arttırarak hastalığı  hissettirecek sonra iyileşmeyi sağlayacak.
Sevgiyle, sağlıkla ve temiz kalın:)

Her ayın küre başlama tarihlerini buradan takip edebilirsiniz.

Konumuz yorum limitini doldurduğundan sorularınıza ve deneyimlerinizi paylaşmaya bu sayfadan devam edebilirsiniz.
 
.
.
.
 

Etiketler: , , , , , , , , , , ,